Sommarkvällar på Möja

Idag drömmar jag mig tillbaka till alla sommarkvällar på Möja. Denna utsikt och minnen av veckorna på Möja tänker jag tillbaka jag idag plötsligt fick möjligheten till lite återhämtning. När jag tittar på bilden hör jag barnen ropa – och springer mot berg med utsikten. Hjärnan är både en enkelt och en avancerad del av vår kroppen men genom att tänka sig tillbaka till positiva saker – minnen som ljud, känslan i kroppen och hur jag kände mig kan inte kroppen känna skillnad på om jag är där eller hemma på soffan. Det är några av de saker som tar upp i sin nya serie om hjärna p fast han drog liknelsen med munken i Los Angeles. Jag rekommenderar programmet ”Din Hjärna” – han förklarar på ett tydligt sätt hur det funkar med stress samt tar upp flera aspekter av stress #återhämtning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.