Framgångar

”Sofia hjälper mig att få tillbaka tron på att jag kan bli bättre och bli stark igen. Hon kan allt om kroppen, träning och anpassar övningarna till där jag är. Den totala individualiseringen och en fingertoppskänsla för när det är dags att pusha på alternativt ta det lugnare. Hon har också en bred kunskap kring annat än själva den fysiska träningen vilket ger en helt annan motivation. T.ex har Sofia stora kunskaper i zonterapi såväl som ett psykologiskt förhållningssätt. Det är enormt värdefullt eftersom kropp och själ hänger ihop. Jag tror det är helt nödvändigt att väga samman hela människan för att få ett varaktigt resultat. Alla behöver en Sofia i sitt liv förr eller senare. Det var länge sen jag var så glad och hoppfull kring min hälsa och kropp. ”

Eva

”Hon ser vilka obalanser som finns i kroppen och låter mig träna med kroppen och inte emot den. Bra rehabövningar för att bli stark inifrån och ut. Sofia läser även av vad man behöver. Behöver man bromsas bromsar hon och behöver man push så är det push man får. Hon är noggrann och har en tydlig plan som man som klient känner sig trygg med. Att ha en PT som även har koll på psyket känns som en stor bonus och gör att Sofia kan ge mycket individuellt anpassade träningsupplägg för både kropp och själ.” 
Anna
”Sofia har hjälpt mig att bli kvitt problem i mitt knä, där ingen annan lyckats. Varken läkare, sjukgymnast eller annan pt. Hon har fått mig att förstå att allt inte handlar om styrka. Sofia ser till helheten, från fötterna till knoppen;-) Hon utgår alltid från individens förutsättningar och anpassar träningen därefter. Sofias övningar har jag aldrig sett de andra instruktörerna använda sig av. Sofia är peppande, otroligt engagerad i sitt jobb, och följer alltid upp ett träningspass. Vid ett träningstillfälle gjorde vi ”bara” stretchövningar”, dagen efter hade jag värsta träningsvärken. Det finns ingen annan som Sofia!”
Ulla, 55
”Att träna med Sofia förändrade i grund och botten hur jag tränar men även hur jag tänker och känner kring träning och hälsa. Från att först ha betraktat träning som ett ”nödvändigt ont” för att komma i form så fick Sofia mig att älska träning. Hon lärde mig vikten av att träna hela kroppen, låta den återhämta sig men samtidigt utmana sig själv för att bli bättre. Det bästa med Sofia är hennes tydliga och lyhörda ledarskap, hennes driv och den expertis hon hela tiden vidareutvecklar. Hennes engagemang för träning och hälsa smittar av sig och efter ett träningspass med henne känner man en stark motivation att utmana sig själv, testa nya träningsformer och viktigast av allt: man har kul! Tack vare Sofias hjälp upptäckte jag hur min kropp varit sne hela mitt liv och att det i sin tur påverkat min kropp och min träning. Genom Sofias kunskaper fick jag möjligheter att åtgärda problemet och söka hjälp. Detta i sin tur möjliggjorde att jag kunde bli bättre på att springa utan att skada mig.”
 Anna, 26 
”Efter två höftledsoperationer tog Sofia över efter initial sjukgymnastträning. Sofias förståelse för kroppens funktioner och pedagogiska sätt gjorde att jag kom tillbaka till ett normalt liv väldigt snabbt.
Sofia har förmågan att skapa förståelse för vilken typ av träning jag behöver och med hennes inspirerande sätt är det kul att träna, även på egen hand. Min bedömning som lekman är att Sofia är en av de bästa inom sitt område och fungerar i sin roll snarlikt en sjukgymnast när detta behövs.”
Jörgen,6o
”Efter sjukdom/skador hade jag svårt att överhuvudtaget röra mig. Efter den första timmen jag var hos Sofia så kunde jag göra saker jag inte klarat av på 3 år. På den vägen har det fortsatt. Det är fantastiskt! Sofia ser till helheten och att allt måste fungera. Hon förklarar också t ex varför man måste göra en övning först för att sen kunna göra en annan och på så sett bygga upp och träna din kropp rätt!”
Marie, 43
”Sofia är otroligt duktig på att finjustera varje rörelse så passen med henne resulterar i att vi kommer åt även de minsta av muskler. Hon får mig att tänka på vilken muskel som faktiskt ska vara aktiv vid varje rörelse.  Dessutom är Sofia väldigt lyhörd i vad jag själv önskar få ut vid varje tillfälle. Vill varmt rekommendera henne och tacka för hennes engagemang i det hon gör. Aldrig en gång man går ifrån Sofias pass och inte har en go träningsvärk dagen därpå, något jag uppskattar. ”
Åsa, 50
”Sofia hjälpte mig att inse att det fanns hopp för en axel med inskränkt rörlighet och hälsenor som var förkorta efter 25 år med högklackade skor.
Efter träningsprogram under ledning under några år landade mina fötter på marken och hälsenorna fungerar. Stretchar dem flera ggr/vecka själv numera. Det bästa med Sofias instruktioner och träning är att de är individuella och anpassade efter mej som 40-talist och inte schablonmässiga.”
Eva 70 +

”Sofia har hjälpt mig att göra saker och övningar som jag haft svårt med, med hjälp av rätt övningar stärkt upp samt tränat muskler för att klara av träning och vardagen bättre. Mår idag bra?, efter tidigare diskbråck, tack vare träning med Sofia. Sofia hjälper mig att hitta rätt träning specifikt för mig, att förbättra min styrka och rörlighet, där jag har och haft begränsningar och svårigheter. Sofia utgår från de specifika problem som jag har den dagen. Sofia är väldigt flexibel och har väldigt god kännedom om kroppens muskler och funktioner. Sofia tar hela tiden fram nya träningsövningar som är bra för mig och min kropp. Sofia är en varm person som bryr sig om en, tänker hela tiden på hur jag kan förbättra min rörlighet och styrka. Hade tidigare dagligen ont i rygg och ben, har nu övningar som hjälper mig att inte få ont i dagliga aktiviteter. Har jag svårt med något, hjälper Sofia mig att justera övningen så jag inte ska få ont. Rekommenderar Sofia starkt till nya.”

Bonnie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.