Behöver du hjälp?

Vem mötet man om man kommer och bli kund hos MIG:

Jo jag är sjukt envis och ger mig aldrig. Särskilt om man kommer med skador. Jag försöker alltid hitta övningar som funkar, jag gör alltid olika tyder av tester för att se om kroppen får det förutsättningar för att röra sig som den ska. 

Jag fick nyligen denna referens från en kund: 

”Hon ser vilka obalanser som finns i kroppen och låter mig träna med kroppen och inte emot den. Bra rehabövningar för att bli stark inifrån och ut. Sofia läser även av vad man behöver. Behöver man bromsas bromsar hon och behöver man push så är det push man får. Hon är noggrann och har en tydlig plan som man som klient känner sig trygg med.

Att ha en PT som även har koll på psyket känns som en stor bonus och gör att Sofia kan ge mycket individuellt anpassade träningsupplägg för både kropp och själ.” 

Jag har erfarenhet av att träna alltifrån från barn till äldre, yngsta just nu 17 och äldsta 89. Jag har även tränat erfarenhet av absolut nybörjare till elitidrottare. Jag brinner för träning, för förändring och för att människor verkligen ska ta hand om sig själva på en djupare nivå, att se till sina behov, att faktiskt bli friskare och få bättre hälsa. Jag ser också träning och hälsa som en långsiktigt plan för att man på rätt sätt ska hitta den nivå som funderar i livet över tid och inte bara en kortare tid. 

För mig har träning varit en stor del av mitt liv typ hela livet, började som 4 åring med gympa på Friskis med mamma. och Sen började jag med handboll som sjuårig som slutade med två SM guld i handboll och spel i Europacup i både Frankrike och Italien. Just tränar jag för att må bra och vill vara en stark mamma och få en kropp som håller i livet på alla sätt! 

Känner du att du behöver hjälp med träning, coachning, livsstilsförändringar, zonterapi och massage – hör av dig! 

maila mig på:  sofia@waesterberg.com