Med små barn blir livet aldrig som man tänkt sig.

Mitt liv har nog heller aldrig blivit som jag tänkt mig. I med och motgång tänker jag ofta att livet ger en det man orkar med. Ofta är saker i livet ganska orättvist, vissa har lätt att komma i form och andra inte.. Oavsett vad i livet så ger dom små fötterna riktigt mening. Ofta när det gäller träning så gäller det att hitta sin grej, något meningsfullt och ofta roligt. Jag tror att meningsfullheten är en viktigt del. För mig är träning mycket för att känna mig stark, att orka lyfta mig själv och att klara av. Jag tränar för att bli smartare, ta del av träningens alla hälsoeffekter. Vad tränar ni för? #tränamedsofia #träninggörmänniskansmartare #träning #traning

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.